Sodelujmo

Oxygen Advantage™

Oxygen Advantage™ program je ustvarjen z namenom:

+ da izboljšaš svojo vzdržljivost tudi do 60% ne glede na trenutno pripravljenost in se znebiš občutka zamašenega nosu, simptomov astme, alergij ter znatno izboljšaš svojo regeneracijo,

+ da se dokončno znebiš anksioznosti in bolečin v vratu, ramenih in hrbtenici,

+ da se spoznaš z vplivi različnih načinov dihanja in jih znaš samostojno uporabiti v situacijah, ko si želiš boljši fokus, več samozavesti, moči, ali ko si želiš maksimalne sproščenosti.

 

Če želiš izvedeti več o programu, in ali je sploh primeren zate, mi pošlji sporočilo za rezervacijo termina za posvet TUKAJ (klik)!

 

Drugi o programu "Oxygen Advantage™":

"Z metodo 4D dihanja kot ga sam plastično imenuje me je poučil kako resnično optimalno uporabljati trebušno prepono, da izkoriščamo boljši support telesa, in da lažje sprostimo določene dele, ki so mogoče zategnjeni in s tem ustvarjamo v telesu več prostora - posledično več prostora za gib in boljše počutje.

Veliko spremembo sem opazil predvsem na področju ledvenega predela in sredine prsnega koša, kar se občutno pozna pri gibljivosti, na primer pri vajah raztezanja. Ker me je naučil usmeriti dih v posamezen del telesa mi to resnično pomaga pri sproščanju delov, ki so zaradi takega ali drugačnega razloga zakrčeni.

Spodnji del hrbta, ki je bil pred tem mnogokrat zategnjen in v nelagodju uspem sedaj po vadbi ali pred spanjem učinkovito predihati in sprostiti. Poleg same gibljivosti pa opažam tudi spremembe pri vajah ravnotežja, ki ga zaradi boljše podpore, ki mi jo nudi telo, veliko lažje iščem in vzpostavljam. V splošnem je gibanje postalo bolj zavedujoče. 

S programom "Oxygen Advantage" mi je predstavil izredno zanimivo metodo za izboljšanje splošne moči in kondicije ter za lažje preklapljanje stanja telesa med posameznimi obveznostmi. Z metodo se med drugim učim še bolj optimalne uporabe prepone, kar se je, zanimivo, v plesu izkazalo kot odlična nadgradnja, saj je gibanje celotnega trupa postalo bolj fluidno, hkrati pa tudi močno in eksplozivno."

- Jan

 

"Srečanja pri Daliborju so mi pomagala na način, da me je usmeril na sam začetek procesa spreminjanja telesnega in duševnega stanja. Šele ko začneš na začetku in to tudi osmisliš, si proaktiven za spremembo. 

Na Daliborja sem se obrnila v času hudih napadov tesnobe, ki so tedaj postali moja stalnica življenja ter ponavljajoče se bolečine v rami, ki je posledica stare poškodbe. V nekaj srečanjih mi je podal osnove dihalnih tehnik ("Oxygen Advantage™") ter vaj za ramo ("Gibalni coaching"), ki pa so predstavljala odlično izhodišče za delo na sebi (na svojem telesu), podkovano tako teoretično kot praktično.

Vsako vajo je podprl z bogatim teoretičnim znanjem in mi tako kot uporabnici programa zelo plastično prikazal njen namen, dodano vrednost ter osnove razumevanja biomehanike in biokemije. Ker sem sama velik pristaš znanstvenih dejstev, to daje veliko kredibilnost njegovemu delu. Nič ni 'kar tako', vse ima določen namen, ki vodi do zastavljenega cilja.

Izpostavila bi še, da pri delu nisem dobila občutek 'coachinga', pač pa bolj 'znanstvenega mentoriranja'  - če se izrazim drugače - gre za prenos strokovnega znanja iz mnogoterih področij, ki pripomorejo k boljši dobrobiti uporabnika.

Nekaj srečanj mi je dalo odličen vzvod, ki je uporaben v življenju na sploh. Z največjim veseljem lahko povem, da je mi je tudi Daliborjev program pomagal pri tem, da sem premagala do sedaj najtežje življenjsko obdobje in se od njega povsem poslovila, kar je zares enkraten občutek in sem na to tudi zelo ponosna.

Tesnob ni več, bolečino v rami sem z rednimi vajami odpravila, prav tako pa mi je bistveno bolj jasno kako tesno je povezana naša psiha s fizičnim telesom. 

Hvala Dalibor!"

- Nika


Želiš izvedeti kako izboljšaš fizično in kognitivno zmogljivost?

Prijavite se na e-novice.