Sodelujmo

Večdimenzionalna gibalna integracija

Program večdimenzionalne gibalne integracije predstavlja učinkovit, že mnogokrat uspešno uporabljen in hkrati individualen pristop k izboljšanju telesne drže, različnih funkcionalnih sposobnosti in zmogljivosti posameznika.

Namenjen je predvsem tistim, ki želijo razumeti zakaj se jim nekaj dogaja, kam zares lahko pridejo in kako bodo do tja kar najhitreje prišli.

Poleg tega pomaga tudi vsem tistim, ki svojih izzivov z bolečinami in zmanjšano zmogljivostjo niso uspeli rešiti zgolj z obiski manualnih terapevtov, fizioterapevtov, zdravnikov, osebnih trenerjev in/ali ostalih strokovnjakov, ki se ukvarjajo s področjem gibanja in zdravja. 

Na široko odpira vrata mnogim možnostim za povezovanje telesnega, umskega, čustvenega in duhovnega obstoja v smiselno celoto ne enem mestu. Program se je oblikoval na podlagi dolgoletnih izkušenj sodelovanja s športniki, zdravniki, podjetniki, fizioterapevti, poškodovanimi, manualnimi terapevti, joga učitelji in vsemi ostalimi, ki si želijo višje kvalitete življenja.

Vse vsebine programa se ne osredotočajo na tiste stvari, ki (še) ne obstajajo, temveč ponujajo rešitve kako z obstoječo funkcijo nadgraditi trenutno stanje do želenega rezultata.

 

"We can`t direct the wind, but we can control sails."

 

Vsaka aplikacija programa je prilagojena posameznikovim željam, omejitvam in ciljem. V vsakem primeru pa program sestavlja 5 osnovnih področij, ki so se skozi izkušnje izkazale za nujne, če želimo, da nam zares uspe doseči katerikoli zastavljen cilj:

 

#1 Ustvarjanje vizije

Jasna opredelitev smeri v katero želimo iti in sprotno spremljanje napredka.

Primeri: Analiza telesne držeMeritev telesne sestaveGibalna diagnostika

 

#2 Pridobivanje potrebnih znanj in izkušenj

Po opredelitvi trenutnega stanja in jasnih ciljev je na vrsti pridobivanje praktičnih ter izjemno aplikativnih znanj, ki jih posameznik lahko vključi v svoj vsakdan, z namenom uresničevanja želene vizije.

Primeri: Gibalni coachingPrehranski coachingOxygen AdvantageAnatomy Trains in TrainingStructural Bodywork ™

 

#3 Gibanje v spodbudnem okolju

Izbira in čim večja možna prilagoditev posameznikovega okolja, ki ga pri individualnih odločitvah podpira tako fizično kot mentalno.

Primer: prilagoditev telesne drže s programom Structural Bodywork ™, ki omogoča optimalno notranje okolje za nemoteno delovanje osnovnih funkcij (dihanje, prebavljanje, gibanje ipd.) 

 

#4 Obvladovanje čustev in misli

Verjetno eno najpomembnejših področij, brez katerega je kakršen koli uspeh praktično nemogoč. 

Primer: uporaba prilagoditev programa Oxygen Advantage z namenom umiritve odvečnih mentalnih vsebin 

 

#5 Oblikovanje navad in sistemov, ki jih posameznik lahko izvaja samostojno in tudi dolgoročno, ne pa samo za čas skupnega sodelovanja

Spotoma se skozi akcijski plan in izvajanje specifičnih akcij izoblikuje sistem navad, ki posamezniku koristijo ne samo kratkoročno, temveč tudi dolgoročno. 

Primeri: vsak izmed programov predvideva beleženje dnevnika in spremljanje najrazličnejših parametrov (variabilnost srčne frekvence, kvaliteta spanja, kvaliteta gibanja itd.), ki v relativno kratkem času razkrijejo posameznikovo optimalno delovanje    

 

Prijava na program "Večdimenzionalna gibalna integracija" je možna samo po predhodnem osebnem posvetu in le nekaj posameznikom, saj so, zaradi globine vsebin in v želji po nudenju maksimalne kvalitete izvedbe, predvidena prosta mesta na program izjemno omejena in odvisna od časovnega ujemanja.

Torej, tako za dodatne informacije o vsebinskih prilagoditvah kot tudi za razpoložljivost prostih mest je možno izvedeti s poslanim sporočilom, več o sami vsebini pa na osebnem posvetu.

Pošlji sporočilo za rezervacijo termina za posvet! (klik) 


Želiš izvedeti kako izboljšaš fizično in kognitivno zmogljivost?

Prijavite se na e-novice.