Sodelujmo

Oxygen Advantage 3-urna delavnica za športnike

 

KAKO SE IZOGNITI POŠKODBAM, IZBOLJŠATI REGENERACIJO IN DOSEGATI BOLJŠE ŠPORTNE REZULTATE?

Vabljeni, da se s 3-URNO DELAVNICO OXYGEN ADVANTAGE ZA ŠPORTNIKE IN ŠPORTNE NAVDUŠENCE naučite uporabiti znanstveno podprte dihalne tehnike, ki vam bodo pokazale, kako zmanjšate možnost za nastanek poškodb, ste hitrejši, močnejši in vzdržljivejši, zgolj z usmerjanjem diha.

Na delavnici bodo predstavljene dihalne prakse, ki jih že vrsto let uporabljajo uspešni olimpijci, športne ekipe, različni vrhunski ter ekstremni športniki, specialne vojaške in policijske enote ter različni strokovnjaki na področju nevroznanosti.

 

Na delavnici se naučite:

-> Kako z usmerjenim dihanjem znižamo možnosti za nastanek poškodb, postanemo hitrejši, močnejši in vzdržljivejši, izboljšamo regeneracijo.

-> Kako zares izboljšamo aerobne in anaerobne sposobnosti. (Zgolj šport in gibanje velikokrat ne izboljšata dihalne funkcije, temveč jo lahko še poslabšata, če dih ni primerno usmerjen.)

-> Kako usmeriti dih, da bodo opravljeni treningi učinkovitejši in se bo to poznalo tudi na tekmovanjih (naprimer: kolesar vrti pedala pri višjih Wattih z nižjo frekvenco srca; tekač teče hitreje z nižjim odstotkom napora; sposobni smo izvesti več ponovitev šprintov brez upada intenzivnosti).

 

-> Kako učinkovito je vaše dihanje v številkah in kaj lahko o trenutni učinkovitosti povedo vaši telesni občutki, telesna drža in trenutna gibalna sposobnost.

-> Kako vključiti usmerjeno dihanje v obstoječ trening program brez nepotrebnih dodatnih treningov, pa vseeno izboljšati njegovo učinkovitost.

-> Kako z dihanjem izboljšati vaše spanje, koncentracijo, regeneracijo, vzdržljivost in moč.

 

-> Kako na športne dosežke in funkcionalne sposobnosti vpliva dihanje po Wim Hof metodi in v katerih primerih vam takšno početje lahko škodi.

 

Komu je delavnica namenjena?

-> Športnikom, ki želijo dosegati boljše športne rezultate brez nepotrebnih dodatnih treningov, in narediti do 60% več ponovitev šprintov brez upada intenzivnosti*,

*ponovljivost šprintov brez upada intenzivnosti je odločujoč dejavnik doseganja uspeha tako pri večini ekipnih športov (košarka, nogomet, odbojka itd.), kot tudi pri individualnih športnikih, ki se ukvarjajo s tenisom, squashom, borilnimi veščinami ipd. 

-> tistim, ki bi radi dihali tudi do 20 % učinkoviteje, namesto da lovijo sapo in jim noge in/ali dihanje odpovedo preden si to želijo,

-> športnim navdušencem, ki bi se radi izognili odvečnemu stresu športa in bi bili namesto tega radi v boljši psiho-fizični pripravljenosti,

-> tistim, ki bi radi izboljšali kvaliteto spanja, fokus, koordinacijo in moč ter odpravili prekomerne napetosti in bolečine v telesu,

-> tistim, ki bi pri svojem športnem nastopu radi zmanjšali ali celo odpravili anksioznost in strah pred (ne)uspehom ter dosegli želeno sproščenost.

 

Bonusi:

+ Predmet presenečenja, ki vam bo verjetno izboljšal kvaliteto spanja veliko bolj kot katera koli druga obstoječa stvar na trgu.

+ E-zapis vseh dihalnih vaj, ki bodo izboljšale vaš proces dihanja.

+ V 1. mesecu od udeležbe na delavnici imate še izredno priložnost za brezplačni posvet v skupni vrednosti 67 € (osebno ali preko video klica). Na posvetu se bomo lahko pogovorili, kako usmerjeno dihanje vključiti v trenažni proces glede na individualne potrebe in cilje.

+ Mobilna aplikacija, ki vam omogoča ustvarjanje individualnega dihalnega programa, prilagojenega vašim trenutnim sposobnostim in ciljem, z več kot 70 dihalnimi vajami. Znotraj aplikacije je možno spremljati tudi vaš napredek in imeti pregled opravljenega. 

+ Možnost pridružitve zaprti FB skupini, znotraj katere dobite dodatne informacije o dihanju in 50 % popust ob morebitni ponovni udeležbi na Oxygen Advantage 3-urni delavnici za športnike.

 

Število udeležencev na delavnici je omejeno na 10, zato je pred izvedbo delavnice priporočena zgodnja prijava.

 

Termin: Prijave na delavnico so trenutno zaprte. Za spremljanje ažurnih informacij o novih delavnicah vas vabim, da se prijavite na prejemanje obvestil TUKAJ ali se mi pridružite na družabnih omrežjih. 

 

Lokacija: Squashland, Pesarska cesta 8, 1000 Ljubljana

 

Kotizacija za udeležbo na delavnici: 97 €

 

Delavnico vodi Dalibor Todorović (tudi Oxygen Advantage Advanced Breathing Instructor), ki z učinkovitimi in večkrat preverjenimi orodji pomaga športnikom in športnim navdušencem, da izboljšajo športne rezultate, ob tem pa večinoma izboljšajo tudi svoje funkcionalne sposobnosti in zdravje.

Znanje in izkušnje pridobiva in deli tako doma kot tudi v tujini v sodelovanju s športniki, podjetniki, zdravniki, trenerji, fizioterapevti in tistimi, ki na svojem področju želijo postati (naj)boljši.

Dalibor je podjetnik, starš in nekdanji profesionalni športnik, ki ima izkušnje kot osebni in kondicijski trener, joga učitelj ter sodelujoči pri vodenju večdnevnih delavnic za strokovnjake na področju gibanja. V preteklosti se je tudi sam soočal z anksioznostjo, tesnobo ter nekaterimi zdravstvenimi težavami,  ki jih z usmerjenim dihanjem dnevno izboljšuje.


Želiš izvedeti kako izboljšaš fizično in kognitivno zmogljivost?

Prijavite se na e-novice.