Sodelujmo

Oxygen Advantage 5-urna delavnica za podjetnike, podjetnice in zaposlene

KAKO ZNIŽATI NIVO ŠKODLJIVEGA STRESA, IZOSTRITI FOKUS IN IZBOLJŠATI PRODUKTIVNOST V SVETU PODJETNIŠTVA?

Vabljeni, da se na 5-URNI DELAVNICI OXYGEN ADVANTAGE ZA PODJETNIKE, PODJETNICE IN ZAPOSLENE naučite uporabiti znanstveno podprte dihalne tehnike. Te vam bodo pomagale priti do boljših poslovnih rezultatov, brez odvečnega stresa, zgolj z usmerjanjem diha.

Na delavnici bodo predstavljene dihalne prakse, ki jih že vrsto let uporabljajo uspešni podjetniki, olimpijci, specialne vojaške in policijske enote, različni strokovnjaki na področju nevroznanosti in zaposleni znotraj nekaterih največjih multinacionalnih korporacij.

 

Želim znižati nivo škodljivega stresa, izostriti fokus in izboljšati produktivnost

 

Na delavnici se naučite:

-> Kako z usmerjenim dihanjem znižamo nivo škodljivega stresa, izostrimo fokus in izboljšamo produktivnost v svetu podjetništva.

-> Kako zares izboljšamo dihalno funkcijo. (Zgolj šport in gibanje velikokrat ne izboljšata dihalne funkcije, temveč jo lahko še poslabšata, če dih ni primerno usmerjen.)

-> Kako usmeriti dih, da bomo tudi s športom in gibanjem resnično podprli uspeh v svetu podjetništva in se izognili vplivom, ki škodijo tako vam kot vašemu poslovnemu uspehu.

 

-> Kako učinkovito je vaše dihanje v številkah in kaj lahko o trenutni učinkovitosti povedo vaši telesni občutki, čustva in misli.

-> Kako vključiti usmerjeno dihanje v vsakdanje življenje brez nepotrebnih dodatnih obveznosti in pretiranega stresa, pa vseeno izboljšati njegovo učinkovitost.

-> Kako z dihanjem izboljšati vaše spanje, koncentracijo, regeneracijo, vzdržljivost in zdravje.

 

-> Kako z dihanjem izboljšamo neverbalno in nezavedno komunikacijo, da bodo drugi v vas prepoznali kredibilno, samozavestno in zaupanja vredno osebo.

 

Želim znižati nivo škodljivega stresa, izostriti fokus in izboljšati produktivnost

 

Komu je delavnica namenjena?

-> Podjetnikom, ki želijo dosegati boljše poslovne rezultate brez škodljivega stresa,

-> tistim, ki bi radi dihali tudi do 20 % učinkoviteje in tako prihranili energijo za stvari, ki jih veselijo, namesto da jo po nepotrebnem porabljajo za lovljenje sape,

-> zaposlenim, ki bi radi dvignili svojo vrednost in se izognili anksioznosti,

-> tistim, ki bi radi izboljšali kvaliteto spanja, dvignili produktivnost in izboljšali fokus,

-> tistim, ki pri svojem delu veliko govorijo in želijo javno nastopati brez potnih rok, cmoka v grlu, suhih ust, stiskanja v trebuhu in s samozavestjo, ki jo bodo ljudje v okolici občutili.

 

Želim znižati nivo škodljivega stresa, izostriti fokus in izboljšati produktivnost

 

Bonusi:

+ Predmet presenečenja, ki vam bo verjetno izboljšal kvaliteto spanja veliko bolj kot katera koli druga obstoječa stvar na trgu.

+ E-zapis vseh dihalnih vaj, ki bodo izboljšale vaš proces dihanja.

+ V 1. mesecu od udeležbe na delavnici imate še izredno priložnost za brezplačni posvet v skupni vrednosti 67 € (osebno ali preko video klica). Na posvetu se bomo lahko pogovorili, kako usmerjeno dihanje vključiti v osebno in poslovno življenje glede na vaše individualne potrebe in želje.

+ Mobilna aplikacija, ki vam omogoča ustvarjanje individualnega dihalnega programa, prilagojenega vašim trenutnim sposobnostim in ciljem, z več kot 70 dihalnimi vajami. Znotraj aplikacije je možno spremljati tudi vaš napredek in imeti pregled opravljenega. 

+ Možnost pridružitve zaprti FB skupini, znotraj katere dobite dodatne informacije o dihanju in 50 % popust ob morebitni ponovni udeležbi na Oxygen Advantage 5-urni delavnici za podjetnike, podjetnice in zaposlene.

 

Število udeležencev na delavnici je omejeno na 10, zato je pred izvedbo delavnice priporočena zgodnja prijava.

 

Želim znižati nivo škodljivega stresa, izostriti fokus in izboljšati produktivnost

 

Termin: Sobota, 5. avgust 2023, od 9. do 14. ure. Prijave sprejemam preko Google obrazca, ki ga najdete TUKAJ (klik).

 

Lokacija: Squashland, Pesarska cesta 8, 1000 Ljubljana

 

Kotizacija za udeležbo na delavnici: 97 €

 

Delavnico vodi Dalibor Todorović (tudi Oxygen Advantage Advanced Breathing Instructor), ki z učinkovitimi in večkrat preverjenimi orodji pomaga podjetnikom in zaposlenim, da izboljšajo poslovne rezultate, ob tem pa večinoma izboljšajo tudi svoje funkcionalne sposobnosti in zdravje.

Znanje in izkušnje pridobiva in deli tako doma kot tudi v tujini v sodelovanju s športniki, podjetniki, zdravniki, trenerji, fizioterapevti in tistimi, ki na svojem področju želijo postati (naj)boljši.

Dalibor je podjetnik, starš in nekdanji profesionalni športnik, ki ima izkušnje kot osebni in kondicijski trener, joga učitelj ter sodelujoči pri vodenju večdnevnih delavnic za strokovnjake na področju gibanja. V preteklosti se je tudi sam soočal z anksioznostjo, tesnobo ter nekaterimi zdravstvenimi težavami,  ki jih z usmerjenim dihanjem dnevno izboljšuje.


Želiš izvedeti kako izboljšaš fizično in kognitivno zmogljivost?

Prijavite se na e-novice.