Sodelujmo

Skrivnostni 5. element gibanja - #eter

Življenja ni moč izkušati skozi besede.

Noben še nikoli ni bil nič kaj manj žejen zaradi besede voda ali sit zaradi besede kruh.

Številke, črke in ostali simboli nam v bistvu sami po sebi nikoli ne morejo zares pomagati pri izbiri optimalne kvalitete gibanja, prehranjevanja in načina življenja.

Zakaj pa potemtakem sploh obstajajo in zakaj potem obstaja znanost?

Verjetno zato, ker sta se nekje na poti izgubila zaupanje in poštenost do tega kaj naj bi bilo prav in kaj ne. Ironija je, da smo pripravljeni najeti »policaja« in ga celo plačati zato, da pazi, da ne bomo delali prekrškov, za katere vemo že v naprej, da niso v skladu z lastnimi določili :).

Kakorkoli…

Z namenom, da bi imel vsakdo možnost,

a) (p)ostati pošten in živeti maksimalni življenjski potencial,

b) ohranjati optimalno telesno držo (#zemlja), dosegati ustrezno kvaliteto in kvantiteto gibanja (#ogenj & #zrak) ter primerno skrbeti za učinkovit proces regeneracije (#voda), in

c) zadostiti ustreznemu prehranskemu in hranilnemu vnosu ter izbrati tisti način prehranjevanja s katerim imamo občutek, da smo z njim pridobili določene koristi in kjer ni potrebno razmišljati čemu vse se bomo morali (še) odreči,

je nastala delavnica »Skrivnosti 5. element gibanja - #eter«.

Ta ne temelji (zgolj) na znanosti, čeprav jo upošteva, ob tem pa se v njej prav tako ne igra igric »ravbarjev in žandarjev«. Ravno nasprotno, z obiskom delavnice imate priložnost, da (ponovno) ustvarite zaupanje vase in dosežete želene cilje skozi lastno in samostojno PRAKSO.

Na njej boste izvedeli za vsebine in pridobili znanja, ki vam bodo zagotovo koristila predvsem na področju gibanja, prehranjevanja in procesa regeneracije, zelo verjetno pa poleg naštetih še na kakšnem drugem področju.

Na delavnici bomo odgovorili na sledeča vprašanja in se spoznali z uporabo različnih orodij:

- Kako je videti prepletenost 5 elementov (#zrak#zemlja#ogenj#voda in #eter) in s kakšno mero ustreznosti so ti elementi prepleteni pri vas?

- Kako bi lahko (še) bolje izkoristili kvaliteto etra in s tem dvignili raven gibalne uspešnosti, prehranskih navad, procesa regeneracije in posledično bolje izkoriščali svoj življenjski potencial?

- Kako vaš trenutni izkoristek etra vpliva na ostale elemente in kako vpliva na vaše trenutno počutje/zdravje ter organske sisteme (prebavila, dihala, mišično-kostni sistem, fascialni sistem, živčni sistem, imunski sistem, limfni sistem, srce in žilje)?

- S kakšnimi orodji si vse lahko pomagamo z namenom koriščenja neskončne energije etra?

- Kaj konkretno lahko naredite, če želite bolje izkoristiti energijo etra?

Skratka, če iščete odgovore na zgornja vprašanja vabljeni, da se nam pridružite na eni izmed prihodnjih delavnic, kjer bo obravnavan element etra (neskončnega potenciala) in njegova prepletenost z ostalimi obstoječimi elementi.

V dobri uri druženja bomo povezali modrosti vzhoda in izsledke zahodne znanosti ter kar je še pomembneje poiskali načine kako različna spoznanja umestimo v vsakdan sodobnega človeka.

Skozi praktične primere bomo na podlagi utemeljene teorije odgovarjali na vprašanja kako kar najbolje izkoristiti neskončno energijo etra, ki je dostopna vsem, da bi bili lahko kar najboljši pri tistem kar počnemo, ko smo gibalno aktivni, smo v službi, doma z družino ali uživamo prosti čas.

Vsak udeleženec bo poleg praktičnih usmeritev prejel še povzetek delavnice v PDF obliki, s katerim si bo lahko pomagal tudi po končani delavnici.

V želji po kar najvišji kvaliteti izvedbe delavnice je število mest omejeno na 10 udeležencev, zato je potrebna predhodna prijava na info@dalibor-todorovic.si

Dalibor Todorović 

Optimizacija gibanja | Pomagamo vam doseči maksimalni gibalni potencial

 

P.S. Delavnica »Skrivnostni 5. element gibanja - #eter« je zadnja v ciklu 5-ih delavnic*, ki so preplet različnih znanj ter praktičnih izkušenj iz sodelovanja tako s skupinami kot tudi s posamezniki, ki so želeli preseči gibalne omejitve in dvigniti (gibalne) sposobnosti na višji nivo.

Vsak udeleženec ima z udeležbo na posamezni delavnici priložnost spoznati del "skrivnosti 5. elementa gibanja", predvsem pa dobi vpogled v širši kontekst gibanja ter konkretna znanja, ki jih bo lahko uporabljal v vsakodnevnem življenju z namenom dviga kvalitete bivanja.

Termini izvedbe ostalih delavnic bodo znani naknadno, zato če bi se jih želeli udeležiti, vabljeni k spremljanju aktualnih novic na spletni strani (www.dalibor-todorovic.si) in objav na FB strani.

 

*

Skrivnostni 5. element gibanja - #zrak = optimizacija procesa dihanja

Skrivnostni 5. element gibanja - #zemlja = optimalna telesna drža

Skrivnostni 5. element gibanja - #ogenj = izbira ustrezne gibalne aktivnosti

Skrivnostni 5. element gibanja - #voda = kako doseči čim boljšo regeneracijo

- Skrivnostni 5. element gibanja - #eter = prepletanje 5 elementov in optimalna kvaliteta gibanja


Želiš izvedeti kako izboljšaš fizično in kognitivno zmogljivost?

Prijavite se na e-novice.