Sodelujmo

Gibalni coaching

 

Gibalni coaching je ustvarjen z namenom:

+ da dobiš jasno sliko kako izboljšaš svoje funkcionalne sposobnosti in/ali se znebiš kroničnih bolečin,

+ da čimprej ugotoviš kako preseči situacije, ki te omejujejo in povzročajo frustracije,

+ da točno veš kaj narediti na poti v smeri doseganja svojih ciljev.

 

Če želiš izvedeti več o programu, in ali je sploh primeren zate, mi pošlji sporočilo za rezervacijo termina za posvet TUKAJ (klik)!

 

Drugi o programu "Gibalni coaching":

"Sem aktivna oseba in se ukvarjam z Badmintonom. Ker treniram šport pri katerem se izvaja veliko specifičnih gibanj sem bil velikokrat žrtev neprijetnih poškodb, v tem primeru sem imel težave s kolenom.

S programom "Gibalni coaching" sem dobil vse, kar sem pričakoval. Na začetku analizo vzrokov za mojo poškodbo in potem program vaj, ki sem jih nato izvajal.

Bolečina v kolenu se je postopoma z vajami zmanjševala in po nekaj tednih popolnoma izginila.

Osebno sem s terapijo zelo zadovoljen in bi jo priporočal vsem športnikom in ljudem, ki imajo težave na temu področju."

- Simon Bambič

 

"Preteklo je kar nekaj časa od zadnjega obiska, ko sva se s sinom oglasila pri tebi. Kot prvo bi se ti rada oba zahvalila za tvojo izjemno učinkovito obravnavo.

Timotejevo gibanje, hoja, tek so zdaj po rednem izvajanju vaj, ki si jih predlagal nekaj povsem drugega. Fant je bil do obiska pri tebi podpovprečen, občasni obiskovalec atletskega krožka.

Po obravnavi pri tebi, so napačni gibalni vzorci iz meseca v mesec izzvenevali, kar je pri Timoteju povzročilo čedalje večje zanimanje za atletsko vadbo.

Rezultat je neverjeten, od podpovprečnega se je razvil v vrhunskega šprinterja v teku na 60m. V pretekli sezoni je bil v svoji starostni skupini najhitrejši Slovenec!"

- oče Timoteja in trener atletike

 

"Pri Daliborju sem se oglasil po priporočilu prijatelja. Po artroskopiji kolena mi nikakor ni uspelo odpraviti bolečine, tako da sem svoj cilj, ponovno rekreativno igranje nogometa in košarke, že postavil na stranski tir.

Dalibor me je prepričal, naj ne obupam. In ne samo, da je izjemno prepričljiv, tudi obvlada, kar počne.

V dveh mesecih me je s svojim znanjem, izkušnjami in nasveti fizično, in kar je tudi pomembno, psihično, pripravil na to, da lahko dosežem, kar si želim.

Mojo težavo je obravnaval celostno in mi ob tem podal ogromno koristnih informacij, ki jih dnevno uporabljam pri športu in življenju nasploh. Iskreno priporočam!" 

- Tomaž


Želiš izvedeti kako izboljšaš fizično in kognitivno zmogljivost?

Prijavite se na e-novice.