Zgodbe, ki jih pišemo skupaj - Simon Bambič

"Sem aktivna oseba in se ukvarjam z Badmintonom. Ker treniram šport pri katerem se izvaja veliko specifičnih gibanj sem bil velikokrat žrtev neprijetnih poškodb, v tem primeru sem imel težave s kolenom.

Daliborja mi je priporočila mami, saj je v preteklosti pomagal tudi njej. S programom Gibalni coaching sem dobil vse kar sem pričakoval. Na začetku je analiziral mojo poškodbo in mi potem napisal program vaj, ki sem jih nato izvajal.

Med najinimi srečanji je bil na voljo preko elektronske pošte in telefona.

Moj napredek je tudi spremljal preko tabele v Google Drive, kjer sem dnevno opisoval svoje trenutno stanje. Bolečina v kolenu se je postopoma z vajami zmanjševala in po nekaj tednih popolnoma izginila.

Osebno sem s terapijo zelo zadovoljen in bi jo priporočal vsem športnikom in ljudem, ki imajo težave na temu področju."

- Simon Bambič

 

Morda strokovna pomoč pri načrtovanju, izvedbi in/ali spremljanju napredka na poti proti zasledovanju katerega izmed gibalnih ciljev, zanima tudi tebe?

Pošlji sporočilo za rezervacijo termina za posvet! (klik)

 

*Naslovna slika je zgolj simbolična in naključno izbrana, medtem ko so omenjeni rezultati plod načrtnega dela in učinkovitih ter večkrat preverjenih strategij, ki pa so bile vseeno individualno prilagojene tako Simonovim željam, omejitvam kot tudi ciljem :).


Želiš izvedeti kako izboljšaš fizično in kognitivno zmogljivost?

Prijavite se na e-novice.