Zgodbe, ki jih pišemo skupaj - Tomaž

Tomaž je en izmed tistih, ki so s pomočjo mojih navodil trenirali doma, še preden je bilo to praktično določeno z zakonom.

Njegova odločitev je bila za takšno vrsto sodelovanja povsem prostovoljna, saj mu je to omogočalo lažje usklajevanje službenih obveznosti, družinskega življenja in hobijev.

Preberi si kaj mu je kljub temu uspelo doseči.

 

"Pri Daliborju sem se oglasil po priporočilu prijatelja. Po artroskopiji kolena mi nikakor ni uspelo odpraviti bolečine, tako da sem svoj cilj, ponovno rekreativno igranje nogometa in košarke, že postavil na stranski tir.

Dalibor me je prepričal, naj ne obupam. In ne samo, da je izjemno prepričljiv, tudi obvlada, kar počne.

V dveh mesecih me je s svojim znanjem, izkušnjami in nasveti fizično, in kar je tudi pomembno, psihično, pripravil na to, da lahko dosežem, kar si želim. Pokazal mi je tudi, kako lahko zgolj s pravilnim dihanjem (Oxygen Advantage) bistveno izboljšam fizično pripravljenost.

Mojo težavo je obravnaval celostno in mi ob tem podal ogromno koristnih informacij, ki jih dnevno uporabljam pri športu in življenju nasploh. Iskreno priporočam!" 

 

Kakšne rezultate pa ti pričakuješ po koncu karantene in samostojnih treningih doma?  

Morda strokovna pomoč pri načrtovanju, izvedbi in/ali spremljanju napredka na poti proti zasledovanju katerega izmed gibalnih ciljev, zanima tudi tebe?

Pošlji sporočilo za rezervacijo termina za posvet! (klik)

 

*Naslovna slika je zgolj simbolična in naključno izbrana, medtem ko so omenjeni rezultati plod načrtnega dela in učinkovitih ter večkrat preverjenih strategij, ki pa so bile vseeno individualno prilagojene tako Tomaževim željam, omejitvam kot tudi ciljem :).


Želiš izvedeti kako izboljšaš fizično in kognitivno zmogljivost?

Prijavite se na e-novice.