Zgodbe, ki jih pišemo skupaj - Darja

»Preveč sedenja za računalnikom in ne vedno pravo razgibavanje sta pripomogla, da so se mi z leti nakopičile  asimetrije in obrabe v sklepih, mišicah in kosteh, zato tudi omejena gibljivost in kronične bolečine, malo tu in malo tam. V zadnjem letu pa še zlom gležnja in vedno več bolečin v hrbtu, ki sevajo tudi v roke in noge.

Po Daliborjevi terapiji (Structural Bodywork TM obravnavi) sem opazila znatno zmanjšanje bolečin, zlasti ponoči, kar je zelo pomembno za kakovost spanja, spočitost in telesno počutje in tako naprej v pozitivni spirali. Opazila sem tudi, da imam boljše ravnotežje in gibljivost, kar spet prinaša večje veselje do gibanja in tako se ugodni učinki kar pomnožujejo. 

Takšno obravnavo bi priporočila praktično vsakomur, saj večinoma vsi živimo malo preveč sedeče in premalo razgibano.«

-Darja

 

Več podrobnosti o Darjini transformaciji in koristih sprememb najdeš v zapisu Poiščite svojo optimalno telesno držo!

 

 

*Naslovna slika je zgolj simbolična in naključno izbrana, medtem ko so omenjeni rezultati plod načrtnega dela in učinkovitih ter večkrat preverjenih strategij, ki so bile vseeno individualno prilagojene tako Darjinim željam, omejitvam kot tudi ciljem.

Morda strokovna pomoč pri načrtovanju, izvedbi in/ali spremljanju napredka na poti proti zasledovanju katerega izmed (gibalnih) ciljev, zanima tudi tebe?

Pošlji sporočilo za rezervacijo termina za posvet! (klik)


Želiš izvedeti kako izboljšaš fizično in kognitivno zmogljivost?

Prijavite se na e-novice.