Postani ambasador/ka optimiziranega gibanja!

Išče se nekdo, ki bi rad izboljšal svojo telesno držo, vzdržljivost, moč, pozornost, kvaliteto spanja in regeneracije ter je z deljenjem lastne izkušnje pripravljen pomagati do prej naštetega tudi ostalim, ki bi radi nadgradili svojo trenutno psiho-fizično pripravljenost. 

Si to morda TI, ali pa poznaš koga, ki bi bil rad v tej vlogi?

Piši mi na info@dalibor-todorovic.si ali me kar pokliči na 041 633 439 in se bova pogovorila o možnostih sodelovanja.

 

Kaj dobiš, če si ambasador/ka optimiziranega gibanja?

-> Večkrat preizkušena in učinkovita orodja, ki predstavljajo ogrodje programov Gibalni coachingStructural Bodywork in Oxygen Advantage in s katerimi je možno izboljšati telesno zmogljivost ter ohranjati kar najboljšo telesno držo in dihalno funkcijo ne glede na čas in prostor.

-> Delitev pridobljenih znanj domačih in svetovno priznanih organizacij, kot so Fakulteta za športAnatomy Trains in Oxygen Advantage, ki bodo z znanstveno podprto teorijo odgovorila na marsikatero tvoje vprašanje o gibanju.

-> Neomejeno število treningov v Squashland-u in pridobitev še nekaterih drugih ugodnosti, na primer cenejša karta za obisk savne, igranje squasha ipd.

-> Strokovno podporo in nesebično deljenje znanj in izkušenj pridobljenih tako med delom s posamezniki (športniki, podjetniki, poškodovanimi, mamicami ipd.) kot tudi s skupinami (moška odbojkarska reprezentanca, trenerji, fizioterapevti, zdravniki itd.).

-> Druženje med aktivnostmi v naravi (plezanje, feratanje, pohodništvo ipd.).

-> Spodbudno okolje za razvoj lastnih potencialov in pridobivanje novih poznanstev.

-> Priložnost, da z vlogo ambasadorja dodatno zaslužiš in možnost, da ta sčasoma preraste v glavni vir tvojega dohodka.

 

Kaj se pričakuje od tebe?

-> Iskrena in konstruktivna redna povratna informacija o prejetih vsebinah.

-> Deljenje pridobljenih izkušenj s svojo socialno mrežo.

-> Odgovornost, iskrenost in transparentnost.

-> Izkušnje z ustvarjanjem v virtualnih socialnih okoljih (FB, IG, LinkedIn).

-> Želja po učenju novih stvari, ki so potrebne, da sta deljenje znanj in izkušenj kar najbolj primerna naslovniku (na primer udeležba na delavnicah o vodenju, javnem nastopanju in podobnih dogodkih).

 

Zakaj se išče ambasador/ka?

GIBANJE NI ZDRAVO!

Zgornja trditev popolnoma drži v primeru, če posamezniku niso prilagojene vsaj tri spremenljivke, ki opisujejo gibanje, in sicer KOLIČINA, INTENZIVNOST IN KVALITETA.

Dokler te niso jasno opredeljene je tako kot bi spili 15 litrov vrele in onesnažene vode ter pričakovali, da bo z nami vse v redu, ker se velikokrat zapiše ali pove, da je voda vir življenja.

Torej, za več življenja v življenju je smiselno optimizirati gibanje in najti tisto pravo kombinacijo vsaj med količino, intenzivnostjo in kvaliteto gibanja.

Skratka, da bi bila ta znanja in izkušnje dostopnejše širši družbi in bi nas gibanje polnilo namesto praznilo je nastala ideja o vlogi ambasadorja, ki bi izobraževal, da bi čim več posameznikov doseglo tisto optimalno kombinacijo spremenljivk, kar bi jim omogočilo, da dosežejo višji/želen nivo. 

 

Kakšne zgodbe bi želel ustvarjati skupaj s teboj?

Takšne in drugačne, predvsem pa podobne tistim, ki smo jih že spisali s TomažemMatejoJuretomDarjoHarisomNiko

Petrom in mnogimi drugimi.

Vseeno pa individualne, polne zadovoljstva in izkušenj, ki posamezniku koristijo, kjerkoli se že nahaja.

In tudi takšne, ki niso omejene s časom oziroma trajajo dokler je to v interesu obeh sodelujočih.

Želiš izvedeti več ali pa imaš še kakšno idejo kaj bi lahko ustvarila skupaj?

Če JA, mi piši na info@dalibor-todorovic.si ali me pokliči na 041 633 439 in se bova pogovorila o možnostih sodelovanja.

 

Vse dobro,

Dalibor


Želiš izvedeti kako izboljšaš fizično in kognitivno zmogljivost?

Prijavite se na e-novice.