Sodelujmo

Gibalni coaching

 

- Želite izboljšati vaše funkcionalne in motorične sposobnosti (moč, hitrost, vzdržljivost, gibljivost, ravnotežje in koordinacijo), pa ne veste kako oziroma bi pri tem potrebovali strokovno pomoč?

- Se morda soočate z bolečinami in/ali poškodbami, pa bi  jih radi čim prej odpravili?

- Bi si želeli zmanjšati telesno težo, pridobiti ustrezno telesno sestavo in/ali oblikovati telo na zdrav in učinkovit način?

V sklopu gibalnega coachinga dobite:

+ Podrobno oceno vašega trenutnega stanja (telesne strukture in drže ter gibalne funkcije) oziroma "Gibalno diagnostiko",

+ načrt poteka dela glede na vaše cilje,

+ vašim individualnim željam in potrebam prilagojen program gibalnih vaj, ki omogočajo izboljšanje zgoraj naštetih funkcionalnih in motoričnih sposobnosti in/ali optimizacijo vaše telesne sestave,

+ navodila za prilagoditev gibanja z namenom rehabilitacije možnih poškodb in/ali njihovega preprečevanja,

+ manualno obravnavo z uporabo miofascialnih tehnik.

 

Rezerviraj termin za brezplačen posvet!

Cena: 50 €  

Trajanje: 60 - 75 min

 

Poleg posamičnega srečanja ali več srečanj z daljšimi časovnimi razmiki (med katerimi sami izvajate na srečanju dogovorjene naloge), je možno izbrati tudi PAKET OSMIH SREČANJ znotraj enomesečnega obdobja. Lahko se odločite celo za kombinacijo gibalnega in prehranskega coachinga. S tem dobite celovito rešitev gibalnih in prehranskih izzivov, ki zahtevajo redno spremljanje in sprotno individualno prilagajanje.

Cena paketa (8 srečanj): 360 € / mesec oziroma 45€ / srečanje  

Trajanje: 60 - 75 min / srečanje


Želite biti obveščeni o aktualnih treningih, novicah, seminarjih in delavnicah?

Prijavite se na e-novice.