Sodelujmo

Prehranski coaching

- Vas obremenjuje prekomerna telesna teža in bi radi oblikovali telo ter spremenili telesno sestavo, vendar nimate prave ideje, kako bi se tega lotili?

- Imate občutek, da prebava vnesene hrane močno obremenjuje vaše telo in vam zaradi tega primanjkuje energije, namesto da bi hranila kar najbolj učinkovito izkoristili za izvajanje vseh vaših aktivnosti?

- Bi radi sestavili jedilnik, ki bo upošteval vaš urnik, želje in cilje, ob tem pa vam ne bo povzročal nepotrebnega stresa?

V sklopu prehranskega coachinga dobite:

+ Pregled vaših trenutnih prehranskih navad,

+ izpostavitev potrebnih sprememb in izoblikovanje načrta umestitve le-teh v vaše življenje,

+ meritve telesne sestave z namenom določitve razmerja med vašo maščobno, pusto (mišično) in kostno maso, hidriranosti telesa, nivoja maščobe okrog vaših notranjih organov, porabe energije v mirovanju in vaše biološke starosti*,

+ interpretacijo zgornjih meritev.

* S tem pridobite merljivo izhodiščno točko s katero lahko objektivno primerjamo rezultate kasnejših meritev.

 

Rezerviraj termin za brezplačen posvet!

Cena: 50 €

Trajanje: 60 - 75 min

 

Poleg posamičnega srečanja ali več srečanj z daljšimi časovnimi razmiki (med katerimi sami izvajate na srečanju dogovorjene naloge), je možno izbrati tudi PAKET OSMIH SREČANJ znotraj enomesečnega obdobja. Lahko se odločite celo za kombinacijo gibalnega in prehranskega coachinga. S tem dobite celovito rešitev gibalnih in prehranskih izzivov, ki zahtevajo redno spremljanje in sprotno individualno prilagajanje.

Cena paketa (8 srečanj): 360 € / mesec oziroma 45€ / srečanje  

Trajanje: 60 - 75 min / srečanje


Želite biti obveščeni o aktualnih treningih, novicah, seminarjih in delavnicah?

Prijavite se na e-novice.