Splošni pogoji, zasebnost in piškotki

Splošni pogoji poslovanja

To spletno mesto upravlja in vzdržuje podjetje Dalibor Todorović, s.p., Kropa 19, 4245 Kropa (v nadaljevanju Dalibor Todorović). Z uporabo spletne strani "Dalibor Todorović" vsak obiskovalec sprejema te splošne pogoje, pogoje prijave in odjave na seminar ali na katero koli izmed izbir pod rubriko "SODELUJMO" in potrjuje, da je z njimi seznanjen ter se z njimi strinja.

Dalibor Todorović se bo z vzdrževanjem in oblikovanjem teh spletnih strani trudil zagotavljati točnost, pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin, vendar ne zagotavlja in ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo točnost in celovitost kot tudi ne za škodo povzročeno z uporabo teh spletnih strani oziroma njenih vsebin.

Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Dalibor Todorović si brez predhodnega opozorila pridružuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno).

Avtorske pravice

Vse vsebine (pisne in slikovne), ki so objavljene na spletnih straneh podjetja Dalibor Todorović, s.p. razen vsebin, ki jih vnesejo uporabniki sami, so zaščiteno avtorsko delo Daliborja Todorovića in/ali njegovih pogodbenih partnerjev skladno z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela brez izrecnega pisnega obvestila družbi in njenega pisnega soglasja.

Pogoji prijave in odjave na seminar

Splošni pogoji in določila so sestavni del prijavnice na seminarje ne glede na obliko prijave. Izraz seminar zajema tudi druge oblike usposabljanj in izobraževanj oziroma vseh vsebin pod rubriko "SODELUJMO". Ti pogoji urejajo postopek prijave in odjave na seminar.

Pogoji poslovanja

Prijave in odjave na seminar izvaja podjetje Dalibor Todorović, s.p., Kropa 19, 4245 Kropa, matična številka 6412408000. Podjetje ni zavezano za plačilo DDV, ID za DDV: 25142259. Vse navedene cene za seminar so v evrih (EUR) z DDV. Veljajo cene in ostali pogoji (npr. popusti) na dan prijave na seminar. Velja samo originalni račun, ki ga prejmete ob obisku seminarja, v povezavi s temi splošnimi pogoji, potrjenimi ob oddaji prijave. Prejete prijave na seminarje se izvedejo po vrstnem redu prejetih plačil, tako da se lahko stanje prijave v času prejema plačila razlikuje od stanja prijave v času oddaje naročila.

Podjetje si pridržuje pravico do odstopa izvedbe prijave v izjemnih primerih, če je prijav na določen datum preveč ali premalo, če se ugotovi povečano plačilno tveganje kupca ali če naročilo ni bilo oddano v skladu s pravili in splošnimi pogoji poslovanja. V vseh takih in podobnih primerih boste o morebitnem odstopu od izvedbe naročila obveščeni v roku 3 (tri) dni po e-pošti oz. telefonu.

Vsaka prijava na seminar bo potrjena na navedeni E-poštni naslov in s tem se sklene pogodba na daljavo. S prijavo na seminar potrjujete, da ste seznanjeni in se strinjate s tukaj navedenimi splošnimi pogoji poslovanja. V primeru kakršnih koli vprašanj ali zahtev po pomoči se lahko vedno obrnete na E-mail naslov info@dalibor-todorovic.si ali na 041 633 439.

Vsa plačila se izvajajo izključno prek nakazil na TRR naveden v izdanem računu. Gotovinska plačila niso mogoča. 

Izvedba seminarjev in delavnic

Seminar oziroma delavnica se izvede le ob zadostnem številu prijavljenih udeležencev, kar je pogoj za izvedbo vsakega seminarja oziroma delavnice. Podjetje Dalibor Todorović, s.p. si pridržuje pravico do odpovedi oz. spremembe izvedbe seminarja zaradi odpovedi udeleženca/ev ali zaradi višje sile (npr. bolezen).

Odstop od naročila

Prijavo na seminar je možno odpovedati le v pisni obliki, posredovani na E-poštni naslov info@dalibor-todorovic.si. Odpovedi, posredovanih po telefonu, zaradi narave dela žal ni mogoče sprejeti. Prijavitelj ima pravico pisno odpovedati udeležbo na dogodku na katerega se je prijavil. Stroški odpovedi so naslednji:

  • do sedem (7) delovnih dni pred dogodkom 0% cene kotizacije za dogodek
  • do treh (3) delovnih dni pred dogodkom 50% cene kotizacije cene kotizacije za dogodek
  • en (1) delovni dan in odpoved na dan dogodka 100% cene kotizacije za dogodek.

Skrajni rok za pisno odpoved brez obveznosti plačila kotizacije je 7 delovnih dni pred dnevom na katerega poteka dogodek. Ne glede na zgornje določbe bo Dalibor Todorović skušal reševati odpoved seminarja v korist prijavljenega udeleženca (nadomestni termin, nadomestni seminar idr.). Prijava je v tem primeru prenosljiva tudi na drugo osebo ali na naslednji termin.

Reklamacije

Morebitne reklamacije se sprejmejo izključno v pisni obliki, najkasneje v roku sedem (7) dni po zaključku seminarja, na E-poštni naslov info@dalibor-todorovic.si. Na reklamacijo vam bo prav tako pisno odgovorjeno v roku treh (3) delovnih dni od oddaje reklamacije.

Politika zaupnosti in varstvo osebnih podatkov

Podjetje Dalibor Todorović, s.p. se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost udeležencev oz. uporabnikov spletne strani. Zbrani podatki bodo uporabljeni izključno za opravljanje storitev, ki se jih ponuja. Podjetje poleg tega spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost udeležencev oz. uporabnikov spletne strani, zato bo storilo vse potrebno, da jih zašiti pred kakršnimi koli kršitvami ali zlorabami.

V skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov udeležencev  oz. uporabnikov spletne strani. Dalibor Todorović se zavezuje, da ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja posredoval osebnih oz. drugih podatkov tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke  udeleženca oz. uporabnika razen, če, bi od njega to zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu ali za potrebe za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Podjetje Dalibor Todorović s.p. bo za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbiralo, vodilo, obdelovalo in shranjevalo naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek, naziv pravne osebe
  • poklic, zanimanje
  • naslov elektronske pošte
  • telefonska številka
  • podatki o nakupu (prijavi), vsebina, vrednost, način plačila

Dalibor Todorović, s.p. se zavezuje, da se bodo ti osebni podatki uporabljali izključno za potrebe izpolnitve prijave/odjave ter prejemanje čim bolj relevantnih vsebin in obvestil o brezplačnih seminarjih, različnih ponudbah in morebitnih spremembah pogojev poslovanja. Podjetje je zavezano, da osebne podatke vodi, vzdržuje in jih obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov.

Za dostop do svojih osebnih podatkov, pregled, popravo, omejitev obdelave ali morebiten izbris, lahko udeleženec oz. uporabnik kadarkoli pošlje pisno zahtevo po E-pošti na naslov info@dalibor-todorovic.si.

Spori in pristojno sodišče

Udeleženec in Dalibor Todorović se bosta trudila spore reševati sporazumno, v medsebojno obojestransko korist in v skladu z najboljšo prakso poslovanja. Če sporazum ne bo mogoč, je za reševanje sporov pristojno sodišče v Ljubljani.

Pohvale in pritožbe uporabnikov

Vsako izkušnjo z mano, tako dobro kot slabo, lahko posredujete na naslov info@dalibor-todorovic.si. Vesel bom, če jo boste delili z menoj, jaz pa se bom še naprej trudil, da dobite tisto kar od mene pričakujete oziroma da najdemo rešitev v kolikor se srečate s problemom.

Tisto kar zame največ šteje je namreč vaše zadovoljstvo.

 

Obvestilo o zasebnosti

S prijavo na e-novice, poslanim povpraševanjem ali prijavo na seminar/delavnico omogočite podjetju Dalibor Todorović, S.P., Kropa 19, 4245 Kropa, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovani osebni podatki bodo obdelovani v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uradna in pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov v podjetju je Dalibor Todorović, dosegljiva na elektronskem naslovu: info@dalibor-todorovic.si.

Obdelava podatkov:

Vaši osebni podatki so zbirani le, če je to nujno potrebno.

S prijavo na e-novice se strinjate, da so o vas zbrani osebni podatki, ki ste jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki so zbrani so ime, priimek in elektronski naslov.

Če želite oddati povpraševanje ali se prijaviti na seminar/delavnico, boste naprošeni za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in naziv podjetja. Osebni podatki so potrebni zaradi tega, da vam lažje podam odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve.

Namen:

Osebni podatki so zbrani v skladu za namenom, za katerega ste jih posredovali. Posredovani osebni podatki ne bodo uporabljeni za drug namen.

Pravna podlaga:

Osebni podatki so zbrani na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

Uporaba osebnih podatkov:

Osebni podatki bodo uporabljeni izključno za namen, zaradi katerega ste podatke posredovali.

Shranjevanje podatkov:

Posredovani osebni podatki ob prijavi na e-novice, se bodo hranili do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vsi ostali osebni podatki v okviru pogodbenega sodelovanja so hranjeni v skladu z veljavno zakonodajo.

Posredovanje osebnih podatkov:

Osebni podatki ne bodo posredovani tretjim osebam in ne bodo javno razkriti, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebni podatki prav tako ne bodo posredovani v tretjo državo ali organizacijo.

Vaše pravice:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@dalibor-todorovic.si ali po pošti na naslov:

Dalibor Todorović, S.P.
Kropa 19
4245 Kropa

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju Dalibor Todorović, S.P. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

 

Obvestilo o piškotkih

Uporaba piškotkov

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke za spremljanje obiskanosti spletnih strani s ciljem izboljšanja in lažjega brskanja po spletnih straneh.

Kaj je piškotek ?

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Prenese se preko brskalnika pri prvem obisku spletne strani in ko se naslednjič vrnete na stran z istega računalnika, tablice ali telefona, lahko brskalnik preveri, ali je piškotek z naslovom spletne strani shranjen.

Brskalnik uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj na spletno stran. To omogoča spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko tudi temu ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve.

Prednosti piškotkov

Ob uporabi istega računalnika ( tablice ali telefona ) in brskalnika so piškoti zelo uporabni, saj si lahko na primer zapomnijo vaše nastavitve, pomagajo nam spremljati, kako uporabljate naše strani in naredijo prikazano vsebino bolj ustrezno vašim potrebam in načinu brskanja. 

Piškotki, ki jih uporablja naše spletno mesto, so zabeleženi v spodnji tabeli. Lastni piškotki so piškotki, ki jih naša stran potrebuje za delovanje. Ti piškotki niso namenjeni zbiranju vaših osebnih podatkov ali katerih koli drugih podatkov preko katerih bi vas lahko prepoznali pri ponovnem obisku. Kot taki ne zahtevajo vaše eksplicitne privolitve za namestitev in jih namestimo ne glede na to, če se strinjate z namestitvijo piškotkov ali ne. Piškotki za spremljanje statistike obiskanosti prav tako namestimo brez vaše izrecne privolitve. Ponudnik spremljanja statistike je Google preko storitve Google Analytics. Podatki o analitiki se pred pošiljanju Google-u anonimizirajo, prav tako pa ne dovolimo dostopa do podatkov osebju Google-a. Ostali piškotki so piškotki tretjih strani. Teh ne nameščemo dokler se ne strinjate z njihovo namestitvijo. 

Piškotek   Opis   Ponudnik    Rok trajanja 
PHPSESSID   Ohranja podatke o brskanju in omogoča boljše in lažje delovanje spletne strani   Lastni piškotek   Ena ura
_ga, _gat   Pomaga spremljati obiskanost spletnih strani in način uporabe, da lahko spletne strani še izboljšamo.   Google    Dve leti (_ga),
10 minut (_gat)
pnv_agree_cookies   Ohrani informacijo o seznanjenosti s piškotki in zasebnostjo   Lastni piškotek   Eno leto
_utma, _utmb, _utmc, _utmt_player, _utmz, player, vuid   Omogoča ogled Vimeo video vsebin   Vimeo (preko domen player.vimeo.com in vimeo.com)   Dve leti (_utma),
Pol ure (_utmb),
Do konca seje (_utmc),
10 minut (_utmt_player),
Pol leta (_utmz),
Eno leto (_player),
Dve leti (vuid)
bt2, vc, di2, dt, loc, ssc, ssh, sshs, uid, uit, uvc, lang   Piškotke namesti ponudnik vtičnikov za deljenje vsebin preko socialnih omrežjih Addthis   Addthis (preko domene addthis.com)   Dve leti (di2, loc, uid, uvc, vc),
En mesec (dt)
Kdt, external_referer, auth_token, _twitter_sess, _ga, _gat, guest_id, remember_checked_on   Piškotke namesti Twitter. Potrebujejo se za funkcionalnost deljenja vsebin spletnih strani preko socialnega omrežja Twitter.   Twitter (preko domene twitter.com)   Od do konca seje do deset let
Csm, datr, fr, locale, p, c_user, lu, presence, s, xs, csm, pl, sb   Piškotke namesti Facebook. Potrebujejo se za funkcionalnost deljenja vsebin spletnih strani preko socialnega omrežja Facebook.   Facebook (preko domene .facebook.com)   Do konca seje (p, presence),
Dva meseca (c_user, csm, fr, pl, s, xs),
Dve leti (datr, lu, sb)
Apisid, consent, hsid, nid, otz, sapisid, sid, ssid   Piškotke namesti Google. Potrebujejo se za funkcionalnost deljenja vsebin spletnih strani preko socialnega omrežja Google Plus.   Google (preko domene apis.google.com)   Od konca seje do 22 let
Account_chooser, apisid, consent, gaps, hsid, lsid, nid, otz, sapisid, sid, ssid, _utma, _utmz   Piškotke namesti Google. Potrebujejo se za funkcionalnost deljenja vsebin spletnih strani preko socialnega omrežja Google Plus.   Google (preko domene accounts.google.com)   Od konca seje do 2 leti
Apisid, consent, hsid, login_info, nid, pref, sapisid, sid, ssid, visitor_info1_live, ysc, _ga, dkv, pr5vL.resume    Piškotke namesti Youtube. Potrebujejo se za funkcionalnost deljenja vsebin spletnih strani preko spletnega mesta Youtube.   Youtube (preko domene youtube.com)   Od konca seje do 22 let

 

Upravljanje in brisanje piškotkov

Če si želite ogledati vaše trenutne nastavitve glede nameščanja piškotkov v vaš brskalnik ali želite vaše nastavitve spremeniti, kliknite tukaj.

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke za spremljanje obiskanosti spletnih strani s ciljem izboljšanja in lažjega brskanja po spletnih straneh.

Želite biti obveščeni o aktualnih treningih, novicah, seminarjih in delavnicah?

Prijavite se na e-novice.