Sodelujmo

Oxygen Advantage

Gibanje je življenje in dihanje je gibanje!

Predstavljajte si kako bi živeli, če se ne bi mogli gibati. Kako bi to vplivalo na vašo kvaliteto življenja? Kaj bi se zgodilo, če se trebušna prepona, ki se premakne nekaj tisoč krat na dan ne bi premaknila. Verjetno ne prav veliko...

Kaj pa se dogaja, ko se vaša trebušna prepona ne premika optimalno? Preverjeno znanje in dolgoletne izkušnje kažejo, da v tem primeru izgubljate pomemben del vašega življenjskega potenciala. Gibanje trebušne prepone namreč vpliva na vaše ravnotežje, delovanje organov, stabilnost sklepov, vzdržljivost, moč, počutje in pozornost.

Poleg tega se zavedam kako se nekdo, ki se sooča z bolečino ali poškodbo, lahko počuti, ko je gibanje omejitveni dejavnik. Zelo mi je poznano kako velika je lahko frustracija, ko vložimo večjo količino energije in časa v izboljšavo določenega področja, a ne dosežemo rezultatov, ki bi si jih želeli in si jih zaslužimo.

Ali povedano drugače, že več kot 30 let iščem najučinkovitejše poti kako naj se izrazim v najvišji možni meri in kako do tega pomagati tudi drugim. 

Kako postati bolj zdrava, močnejša in srečnejša oseba, partner, športnik...

Zaradi tega sem tekom mojega življenja pridobil precejšnjo mero znanja in izkušenj, ki koristijo, ko želimo doseči maksimalno gibalno učinkovitost in dvigniti zdravje na višji nivo.

Diplomiral sem na Fakulteti za šport, uspešno zaključil izobraževanje za učitelja joge, pridobil certifikat za Structural Bodywork TM obravnavo, pridobil pravico za izvajanje Oxygen Advantage programa in kot asistent delim svoje znanje na delavnicah Anatomy Trains in Training s katerimi izobražujemo trenerje, joga učitelje, fizioterapevte, zdravnike in ostale strokovnjake s področja gibanja.

Pridobljena praktično preizkušena znanja in izkušnje tako koristijo športnikom, direktorjem, poškodovanim kot tudi vsem ostalim, ki bi radi bili bolj zdravi, izboljšali telesno držo, optimizirali gibanje in izkoriščali maksimalni življenjski potencial. 

Torej, če bi tudi vi radi z dihalnimi tehnikami oziroma z gibanjem trebušne prepone dosegli višjo učinkovitost, vaš interes za BREZPLAČEN posvet lahko izrazite TUKAJ (klik).


Želite biti obveščeni o aktualnih treningih, novicah, seminarjih in delavnicah?

Prijavite se na e-novice.