V prihodnje še več za vas!

15.05.2019

Z veseljem sporočam novico, da vsi tisti, ki bi radi rehabilitirali poškodbe, delovali z namenom preprečevanja njihovega nastanka in/ali dvignili kvaliteto gibanja ter izboljšali psiho-fizično formo, lahko zdaj to storite v Squashlandu.

Poleg znanj in izkušenj, sodelovanja s priznanimi slovenskimi in tujimi strokovnjaki na področju gibanja, in popolnoma individualiziranimi programi vam je v prihodnje na voljo nova/dodatna lokacija, na kateri bom izvajal kineziološke storitve.

Squashland je prostor, ki (seveda) poleg igranja squasha, ponuja sodobno opremljeno telovadnico, prostor namenjen manualni obravnavi in fizioterapiji, savno ter prostor namenjen druženju z obilo domačnosti, ob pestri ponudbi pijač ter okusni in zdravi hrani.

V neposredni okolici se nahajajo še plezalni center, dvorana za nogomet, Golovec z nešteto gozdnimi potmi in trim stezami, bazen ter atletski stadion, zato lokacija ponuja praktično neomejene možnosti za razvoj vašega gibalnega potenciala.

Skratka, že vrsto let strmim k doseganju najvišje kvalitete kinezioloških storitev, prilagojenih posamezniku, z namenom, da bi vsak, s komer sodelujem, dosegel svoj cilj na učinkovit način in po čim krajši poti. Sodelovanje s športnim centrom Squashland je zagotovo dodana vrednost, ki vam omogoča, da vaše cilje izpolnite v varnem, naravnem in spodbudnem okolju.

Se vidimo v Squashlandu! :)

 

P.S. Če si torej želite:

  1. izboljšati vašo psiho-fizično pripravljenost,
  2. soočiti z neljubo poškodbo ali bolečino,
  3. individualno trenirati pod strokovnim vodstvom v senci gozda in na sončnih jasah Golovca in/ali v sodobno opremljeni telovadnici v stavbi iz naravi prijaznih materialov,
  4. v kar največji meri zasebnosti prilagoditi telesno držo in izboljšati vašo gibalno učinkovitost ter s tem odpraviti bolečine in preprečiti nastanek poškodb,
  5. naučiti maksimalno koristiti vaš gibalni potencial,
  6. in/ali dvigniti kvaliteto vašega življenja z zabavnim in pestrim gibalno-izobraževalnim individualnim programom,

vabljeni, da se za brezplačni posvet prijavite TUKAJ (klik). Na posvetu boste dobili relevantne in koristne informacije, ki vam bodo takoj pomagale stopiti v pravo smer na poti proti uresničevanju vaših ciljev.

P.P.S. V prihodnje so načrtovane tudi zanimive brezplačne delavnice in predavanja na temo gibanja, prehranjevanja in ustrezne regeneracije. Če bi se jih želeli udeležiti, predlagam, da redno spremljate novice na spletni strani.


Želite biti obveščeni o aktualnih treningih, novicah, seminarjih in delavnicah?

Prijavite se na e-novice.