Podarjam več kot 546 € vredno darilo!

26.03.2019

Si mogoče nekdo, ki si želi preseči gibalne omejitve in dvigniti svoje (gibalne) sposobnosti na višji nivo?

Bi rad/a spoznal/a sodoben in učinkovit model obravnave posameznika, ki je v pomoč pri reševanju različnih izzivov v povezavi s telesno držo in gibalno funkcijo?

Te zanima, kako izboljšati gibalno učinkovitost?

Če si na katero izmed zgornjih vprašanj odgovoril/a z DA, predlagam, da prebereš besedilo v nadaljevanju, saj imaš možnost, da dobiš več kot 546 € vredno darilo, ki ti lahko pomaga pri preseganju kroničnih bolečin, rehabilitaciji poškodb in/ali doseganju višje gibalne učinkovitosti.

Brez skrbi, ne gre za neko klasično nagradno igro, kjer je potrebno všečkat FB stran, deliti objavo, se javno izpostavljati ali narediti nekaj zahtevnega. Vse kar bi si želel je, če si darila želiš, da mi preprosto napišeš zasebno FB sporočilo na moji FB strani. Ja, to je praktično vse.

No, poleg tega, da mi v sporočilu napišeš kdo si, s čim se soočaš oziroma kaj bi rad/a dosegel/la na področju gibanja, obstaja za prejem darila le nekaj zahtev, s katerimi se boš moral/a strinjati in ki so namenjene predvsem temu, da ti zagotovijo čim večji uspeh ter zaščitijo tvojo zasebnost.  

Torej, zahteve so sledeče:

1. S poslanim zasebnim FB sporočilom se strinjaš, da te po izboru kontaktiram in obvestim ali si prav ti prejemnik/ca darila. S tem tudi jamčiš, da so informacije (ime & priimek, trenutno stanje ter cilji), posredovane s tvoje strani, resnične.

2. S poslanim zasebnim FB sporočilom zagotavljaš, da so ti vse moje zahteve jasne, razumljive in se z njimi v celoti strinjaš.

3. Da se strinjaš s tem, da bo darilo podarjeno tistemu/i, ki mi piše 31. po vrsti in mi zaupaš, da bo izbrana resnično tista oseba, ki se je prijavila v tem vrstnem redu. Zaradi varovanja osebnih podatkov in želje po ohranjanju zasebnosti izbran/a prejemnik/ca darila ne bo razkrit/a.

4. Se strinjaš s pridržano pravico, da izberem takoj naslednjo osebo po vrsti v kolikor se 31. prijavljeni/a ne bo v celoti strinjal/a z zahtevami za prejem darila.

5. Da se strinjaš, da se darilni program izvede v 6 tednih oziroma vsaj v 2 mesecih od prejema darila v terminih, za katere se bova dogovorila vnaprej in da srečanja niso prenosljiva na drugo osebo. Izjemoma se termini srečanja lahko prestavijo ob nepredvidenih situacijah, kot je na primer neželena bolezen ipd.

Tako, to je v bistvu vse. Brez drobnega tiska in brez skritih namenov.

Verjetno te zanima še, kaj točneje vsebuje darilo, ki ga podarjam.

Torej, vsebina darila vsebuje storitev Structural Bodywork ™ MASTER***, ki vključuje naslednje:

+ uvodni posvet,

+ gibalno diagnostiko,

+ 3 srečanja Structural Bodywork ™ (do 90 minut/srečanje),

+ manualno obravnavo,

+ 3 srečanja Gibalni coaching (do 60 minut/srečanje),

+ pripravo in demonstracijo podrobnejšega individualnega programa gibalnih nalog glede na tvoje trenutno stanje,

+ pregled in vzpostavitev optimalnega režima spanja in prehranjevalnih navad,

+ 6 video klicev (do 30 minut/klic),

+ uporabna orodja za učinkovitejše spremljanje in doseganje napredka ter video posnetke gibalnih nalog z relevantnimi komentarji,

+ foto pregled pred 1., 2., 3. in po 3. Structural Bodywork ™ obravnavi in

+ video analizo gibanja

ter za povrh še BONUS* (opisan nekoliko nižje proti koncu sestavka).

Celotna storitev bo opravljena v prostorih Artros Reha, v Ljubljani.

Vem, morda se kdo sprašuje, zakaj to počnem. Naj razložim…

V zadnjem letu sem dobil kar nekaj priložnosti za rast in razvoj, ki so mi omogočile, da počnem to, kar rad počnem, vedno bolje in z večjim užitkom. Da lahko individualno pomagam vsem tistim, ki si želijo premagati gibalne omejitve in ki si želijo dvigniti svoje (gibalne) sposobnosti na višji nivo.

Da imam možnost sodelovanja z nekaterimi najboljšimi organizacijami na svetu s področja gibanja in zdravja – z Anatomy Trains ter z Artrosom (centrom za ortopedijo in športne poškodbe).

Da se lahko dodatno izobražujem in uporabljam ugotovitve aktualnih znanstvenih izsledkov o gibanju, sodobna pedagoška znanja ter redno spoznavam učinkovite načine za to, kako teorijo prenesti v uspešno prakso.  

Da lahko plezam, hodim v hribe, potujem, berem, se vozim z rolko, izmenjujem ideje in izkušnje s podobno mislečimi…

Da lahko večkrat nesebično delim svoja znanja in izkušnje tudi v obliki daril, kakršno je to oziroma da lahko s čim več ljudmi delim nekaj, kar dobivam v zameno za vztrajnost in trud.

Posledično je zato prvi razlog povsem enostaven – zakaj ne, če lahko :). Torej, da srečo in vse prejeto tekom mojih preteklih let morda tokrat delim prav s teboj. Z menoj so jo delili mnogi posamezniki, zato gre tako za vsa pretekla obdarovanja kot tudi za tokratno priložnost velika zahvala vsem mojim mentorjem, trenerjem, partnerjem, prijateljem, punci, staršem, strankam in vsem ostalim, ki smo se kadarkoli srečali in so vede ali nevede ustvarili ta trenutek.

Drugi razlog je ta, ker menim da je prav, da ima vsak posameznik določeno priložnost. Priložnost, da se dokaže ali da uspe, če mu še ni uspelo doseči želenega v preteklih poskusih, preteklih obravnavah. Tako kot kar nekaj mojih strank s katerimi sodelujem, in ki so pomoč neuspešno iskale na različnih mestih.

In tretjič, ker je nanazadnje danes, 26.3.2019, ko tole objavljam, moj 31. rojstni dan, pa sem se odločil, da "častim" ne samo svojih bližnjih, temveč tudi še koga iz skupnosti. Na skupen uspeh in obilo zdravja. Čin čin! :)

BONUS* V kolikor boš izbran/a, ti po končanem programu na osebnem srečanju z veseljem, in kot dodaten bonus ob že super darilu, častim še zdravo in okusno tortico ter pijačo po izbiri :).

Evo, zdaj veš.

Verjetno ti je sedaj tudi jasneje, zakaj bom izbral 31. prijavljeno osebo po vrsti.

Skratka, če si želiš v obliki darila v vrednosti več kot 546 € prejeti strokovno pomoč pri dvigu gibalne učinkovitosti oziroma izboljšanju gibalnih sposobnosti in se strinjaš s postavljenimi zahtevami, mi piši, jaz pa se bom potrudil, da ti, v kolikor boš izbran/a, zagotovim neprecenljivo izkušnjo.

Ker si ne znam predstavljati kako hitro se bo novica o vrednem darilu širila, bi pa rad ponudil to izjemno priložnost čim več posameznikom, ki bi si nekaj takšnega želeli, sem se odločil, da mi lahko pišeš v ta namen do 2.4.2019, do polnoči. Dobitnik/ca darila bo o prejemu obveščen/a v petek, 5.4.2019.

Verjamem, da je na ta način časa povsem dovolj, res pa ne vem kako hitro bodo sporočila dosegla številko 31. Glede na pretekle izkušnje bi rekel, da relativno hitro, saj gre za neprecenljivo darilo. Jaz se bom pustil presenetiti, upam pa, da bom morda kmalu lepo presenetil tudi tebe.

Za vsa morebitna dodatna vprašanja sem dosegljiv na 041 633 439 ali na E-naslovu info@dalibor-todorovic.si

P.S. Če misliš, da bi takšno darilo namesto tebe potreboval kdo drug, ali bi želel/a deliti možnost za prejem darila še s kom, čim prej posreduj tole sporočilo tistemu, ki po tvojem mnenju potrebuje takšno priložnost.

P.P.S. Kot že rečeno moj odgovor na tvoje zasebno FB sporočilo in novico o tem ali si prav ti prejemnik/ca darila lahko pričakuješ v petek, 5.4.2019, ko bom osebno prek FB-ja odgovoril vsakemu posebej, ki mi je pisal.

Prej na FB sporočila žal ne bom utegnil odgovarjati, saj bom svojo pozornost do takrat maksimalno posvečal asistiranju na delavnici ATIT v Belgiji in delu s strankami, s katerimi imam že vnaprej dogovorjene termine.

Torej, tako kot se bom, ko pride do tega maksimalno posvetil tebi, se bom pred tem posvetil drugim stvarem v katerih želim biti kar najbolj uspešen ter ljudem, ki jim želim čim bolj pomagati, zato upam, da razumeš zakaj se slišiva šele naslednji petek.


Želite biti obveščeni o aktualnih treningih, novicah, seminarjih in delavnicah?

Prijavite se na e-novice.