8-tedenski tekaški program

14.08.2019

Drage tekačice in tekači ter vsi, ki bi to še radi postali! *

Iščete individualiziran, preprost in učinkovit tekaški program?

(*če se ne najdete v prvem stavku pomeni, da se spomnite na vse tiste, ki bi jih vsebina zanimala in jim polepšajte dan = DELI) :)

Kmalu ponovno začnemo teči skupaj in vabljeni ste, da se nam pridružite pri 8-tedenskem tekaškem programu za pripravo na 10-kilometrsko tekaško preizkušnjo ali na polmaraton (21km). Oba programa sta bila še do predlanskega leta objavljena tudi na enem izmed največjih tekaških portalov in sledilo jima je že več kot 10 tisoč ljudi.  

Lani sta bila programa kot priprava na Ljubljanski maraton dodatno posodobljena in še bolj individualizirana, a uporabljena za manjšo skupino ljudi. V želji po kar največji stopnji prilagoditve programa posamezniku in zagotavljanju kar najboljšega možnega napredka je tako tudi tokrat, zato se na program lahko prijavi največ 10 posameznikov.

Vsa vsebina s pomembnimi in aktualnimi posodobitvami ter bonusom je na voljo vsem, ki bi bili za to zainteresirani, za simbolično ceno 21 €.

Torej, poleg vsebin, ki sedaj na portalu niso več dostopne tako dobite po prijavi še pomembne posodobitve in nekajkrat vrednejši bonus od investicije za prijavo v program.

S prijavo boste pridobili dostop do enega izmed programov, ki vam bo zagotovo v neizmerno pomoč na poti proti prvemu teku na določeni razdalji ali izboljšanju preteklega rezultata s/z:

- strukturiranim in individualiziranim tekaškim program, ki bo od vas zahteval ravno prav za doseg maksimalnega napredka v 8 tednih,

- planom treninga z možnostjo dodatnih prilagoditev, ki ga boste prejeli za vsak teden posebej,

- številnimi odgovori na najpogostejša vprašanja,

- vsebinami o tekaških napakah in usmeritvah kako se jim uspešno izogniti, in

- zanimivimi zapisi in konkretnejšimi priporočili na temo treniranja, regeneracije, prehrane, motivacije in organizacije časa.

 

BONUS: osebni posvet v vrednosti 67 €, ki vam bo omogočil, da dobite relevantne odgovore na vaša vprašanja, preverite ali ste na pravi poti in dobite konkretne usmeritve kaj storiti, da bi izpolnili vaše želje in dosegli zastavljene cilje.

 


 

Z izvedbo obeh programov bomo začeli v ponedeljek, 2. 9. 2019, in če se želite kateremu pridružiti, se prosim prijavite TUKAJ do sobote, 24. 8. 2019. Po prijavi boste vsako soboto, 8 tednov zapored, prejemali osebno prilagojen plan dela za tekoči teden, z dodatnimi vsebinami in drugimi bonusi.

Po 8 tednih boste svojo tekaško pripravljenost lahko preizkusili na Ljubljanskem maratonu ali samostojno na vaši priljubljeni tekaški trasi.

Ker bo program v smislu intenzivnosti individualiziran in bom za vsakogar izmed prijavljenih moral osebno prilagoditi tekaški plan glede na posameznikovo trenutno stanje in njegove cilje, ne morem obljubiti, da bom lahko sprejel prav vse prijave oziroma je prijava možna le do zapolnitve mest. Če ste za katerega izmed programov zainteresirani, ne odlašajte s prijavo. Prijavite se TUKAJ.

 


 

Seveda tekaška programa nikakor nista primerna za vse. Sta pa ustvarjena za tiste:

  • ki želite s sistematičnim in individualiziranim programom izboljšati svojo tekaško pripravljenost,
  • ki nimate časa, da bi se pridružili kateri izmed tekaških skupin ali pa želite trenirati samostojno,
  • ki si želite omenjeni razdalji preteči v določenem (krajšem) času,
  • ki iščete ideje, da si popestrite vaš že obstoječ trening,
  • in tistim, ki se zavedate, da ima sledenje takšnim in podobnim programom lahko različne vplive, ki so odvisni od posameznika do posameznika ter sprejemate vse informacije na lastno odgovornost.

 


 

Skratka, vabljeni, da se mi/nam brezplačno pridružite na 8-tedenskem virtualnem druženju in sledite tekaškemu programu, ki bo poskrbel, da vaš tek dvignete na višjo raven.

 

ŽELIM SE PRIJAVITI NA 8-TEDENSKI TEKAŠKI PROGRAM

 

P.S. Ob prijavi poleg vašega imena in priimka ter izbrane razdalje, za katero bi želeli prejemati tekaški program, napišite še:

  1. Ali imate tekaške izkušnje?
  2. Imate kakršne koli zdravstvene omejitve?
  3. Zakaj bi se želeli pridružiti tekaškemu programu oziroma kakšni so vaši cilji?

Prijave, ki ne bodo vsebovale vseh zahtevanih informacij, se bodo štele kot nepopolne in ne bodo upoštevane. Zato vas, če bi se res radi pridružili kateremu koli tekaškemu programu prosim, da ste ob prijavi natančni.

Če vam mogoče ne uspem odgovoriti v nekaj dneh po vaši prijavi, se zagotovo vsem prijavljenim javim v tednu pred ponedeljkom, 2. 9. 2019, po pregledu vseh prispelih in ustreznih prijav.

 

P.P.S. Dodatne informacije o tekaškem programu lahko dobite s posredovanjem vašega sporočila TUKAJ


Želite biti obveščeni o aktualnih treningih, novicah, seminarjih in delavnicah?

Prijavite se na e-novice.