O meni

Kdo sem?

Nekdo, ki mu raziskovanje gibanja in prehranjevanja predstavlja nadvse pomemben in precejšen del življenja, vendar nikakor ne vse, kar ga zanima in s čimer se ukvarja. Rad tudi meditiram, berem, debatiram o različnih pogledih na življenje in razmišljam, kako bi lahko skupaj dvignili kvaliteto našega bivanja. Menim, da je vsako področje dovolj zanimivo, v kolikor o njem dovolj vemo. In več kot vemo, bolj postaja zanimivo.

Glede na zanimanje in usmerjeno pozornost na prej našteta področja moje poslanstvo predstavlja pomoč širšemu krogu ljudi in ozaveščanju o različnih problematikah oziroma možnih rešitvah na temo gibanja, prehranjevanja in načina življenja. Pri tem sodelujem z zdravniki, fizioterapevti, psihoterapevti, manualnimi terapevti in trenerji športnih disciplin. Tako nudim širok spekter strokovnih in uporabnih znanj, ki vam koristijo v primerih preprečevanja ali rehabilitacije poškodb, pri doseganju želene telesne teže in/ali izboljšanju gibalne učinkovitosti.

Vse to ob predpostavki, da živimo znotraj sodobnega sveta in sodobnega načina življenja z zahtevnimi delavniki, stresnimi službami, družinskimi življenji in drugimi različnimi vlogami, ki jih imamo kot posamezniki.

Verjamem, da lahko skupaj rešimo marsikateri izziv, v kolikor pristopimo na način, da je vsako sodelovanje komunikacija med dvema inteligentnima sistemoma.

Dalibor

»Ne hodi pred mano, saj ti mogoče ne bom mogel slediti. Ne hodi za mano, ker te lahko izgubim. Ne hodi pod mano, saj te lahko pohodim. Ne hodi nad mano, ker mi lahko postaneš pretežak. Hodi z mano, ker sva si enaka.«

Albert Camus 

 

Želite biti obveščeni o aktualnih treningih, novicah, seminarjih in delavnicah?

Prijavite se na e-novice.